• Oisterwijksebaan 11a, 5018 TG Tilburg

  • gotilburg@gmail.com

Over ons

Geduld Overwint Tilburg

Datum van oprichting van onze vereniging is 27 november 1979. De vereniging is ontstaan omdat er destijds geen Hondenopvoedverenigingen bestonden in Tilburg. Om zulke trainingen te volgen, moest men naar de dichtstbijzijnde trainingslocatie en die was op dat moment in Eindhoven. Een dure hobby in tijden van de oliecrisis.

Zodoende zag onze vereniging het daglicht op 27 november 1979. We waren de eerste hondenvereniging in Tilburg. We begonnen met het geven van lessen op een heel klein veldje nabij het dierenasiel aan de Bosscheweg. Omdat er overdag een paardje op dat veldje stond, moesten we voor aanvang van de training eerst de paardendrollen van het veld verwijderen. De verlichting was een uit het dakraam hangende lamp bij het naastgelegen woonhuis.

Na die tijd dachten we een locatie gevonden te hebben aan de overzijde van de Bosscheweg. Het was een fijn veld voorzien van een schuilhok. Hier hadden we veel passanten, die even van hun fiets afstapten om onze verrichtingen op het veld gade te slaan. Maar daar moesten we weer weg omdat er huizen gebouwd gingen worden.

Met behulp van de gemeente kregen we een veld toegewezen aan de Oisterwijksebaan, achter de voetbalvelden van Longa. Dat was in 1987. Tot op dit moment zitten we daar nog steeds.

Bestuur:
José Lips Huggers; voorzitter
Lian Seweuster; Penningmeester
Joost van Hezik; Secretaris
Bieke Merkx; Tweede Secretaris

Locatie

Oisterwijksebaan 11a (inrit Gildehuis St. Joris), 5018 TG Tilburg

Telefoonnummer

06 – 26 14 89 38

E-mail

gotilburg@gmail.com

/

Onze cursussen

Hier vindt u informatie over alle cursussen die gegeven worden bij Geduld Overwint Tilburg.


Lees verder

/

Onze Trainers

Bekijk hier alle trainers van Geduld Overwint. Lees meer over onze trainers en welke cursussen ze geven.


Lees verder

/

Veldregels en Lidmaatschappen

Op deze pagina vindt u alles over lidmaatschappen en onze veldregels.


Lees verder